Sportsret - DeT HANDLER OM FAIR PLAY

Er du engageret i sportens verden, og søger du juridisk rådgivning eller advokatbistand, så er Bertel Rasmussen Advokater din sikre medspiller. Vores holdkort tæller nogle af Danmarks fremmeste advokater inden for sportsret. Vi opererer på såvel dansk som international grund.

Den engagerede og garvede sportsretsadvokat Jens Bertel Rasmussen udgav i december 2018 bogen:

 

”Meget mere end sport – urimelighed og retfærdighed i sportens verden.”


Kan du lide sport - Så er denne bog noget for dig.

(RABAT I JANUAR 2019)

Kan du lide sport, og vil du gerne blive klogere på emner som kvinde- og herrelandsholdskonflikten, doping, matchfixing, karantæner, økonomi og meget andet – er her bogen, du må eje!

 

SÅDAN HAR FOLK ANMELDT BOGEN "MEGET MERE END SPORT - URIMELIGHED OG URETFÆRDIGHED I SPORTENS VERDEN" 

Udtalelser om bogen

"Bogen indeholder - i lighed med din første bog - mange gode informationer suppleret med dine "skarpe" holdninger. Jeg synes især kapitel 2:"økonomier i sportsverdenen - den ødelæggende nødvendighed" indeholder mange væsentlige refleksioner og dilemmaer. Jeg tror desværre at både dansk og international eliteidræt bli'r mere og mere "truet" af "økonomisk doping" og at der hverken er evner eller vilje blandt idræts politikerne til at imødegå dette."

- Michael Andersen, tidligere direktør i Team Danmark

 

"Det er en yderst velskrevet bog, som berører flere af de mest aktuelle sager i den danske Idrætsverden. Forfatteren går i dybden med nogle af de mest spændende og komplicerede problemstillinger indenfor sportsjuraen, og er ikke bange for at give sine egne kvalificerede synspunkter og holdninger til kende i bogen. 

Bogen kan varmt anbefales, og vil uden tvivl give både fagfolk samt udenforstående et glimrende indblik i sportens forunderlige verden."

- Thomas Christensen, formand for Divivisionsforeningen

 

”Jens Bertel Rasmussen din seneste bog: Meget mere end sport - Urimelighed og retfærdighed i sportens verden får min varmeste anbefaling.

Doping, Matchfixing, karantæne, økonomi og politik. Der bliver åbnet op for Jens' skrivebordsskuffe og delt ud af historier om alt lige fra Kvindelandsholdets WM-boykot til vanvidsøkonomien i international topsport.

... så har du interesse for sport, så bør du læse den.”

Gitte Brøgger Led, formuerådgiver og tidligere professionel håndboldspiller

 

”Den er allerede læst. Spændende bog, så kan varmt anbefales”

 – Sandi Martin Larsen, Sales Manager SEACAT-Schmeding Scandinavia ApS


”Du kommer ind på en række meget aktuelle og påtrængende problemstillinger. Dette sker i et let forståeligt og tilgængeligt sprog. Jeg synes også, at det er en fin vægtning af omtalen af det sportsretlige. Det omtales på en måde, så det ikke bliver tung, teoretisk og detaljeret, men læserne bliver opmærksomme på, at juraen er en vigtig del af løsningen af problemstillingerne. Det ville være optimalt, hvis juraen kunne undværes og problemstillingerne løses alene ved holdningsbearbejdelse, men så enkelt er det desværre ikke.

 

Som du sikkert ved, har jeg i mange år interesseret mig for sportsverdenen, også den politiske del af den. Læsningen af din bog har givet mig en del ny viden, har genopfrisket en del “gammel viden” og har i høj grad været med til at sætte denne viden ind i de forskellige kontekster, du behandler i bogen.” 

 Advokat Hans Lindstrøm Svendsen, AdvokatFyn.

 

”Sport er ikke min stærke side, men med en knalddygtig forfatter bag skal den da læses” 

– Annelene Hausmann Marketing Management og Strategiudvikler

 

”Super spændende at få indblik i sportens verden. Man mærker at Jens brænder for emnet og derfor bliver bogen ganske interessant” 

Mads Møller, Planning Manager v. Lego

 

 

 

 

Forside.png

 

 

Bogen kan bestilles til kun 150,00 kr. eksklusiv forsendelse

Bogen debatterer sportsretlige udfordringer og kommer ind på nogle af de helt store sager.

Bogen kan købes hos Bertel Rasmussen Advokater, Frederiksgade 1, 5700 Svendborg og bestilles på mail saa@bertelrasmussen.dk

Ligeledes forhandles bogen ved diverse boghandlere, samt ved forlaget www.asborg.dk

Bogens normalpris er 249,00 kr.

Dem du møder

Mød din medspiller hos Bertel Rasmussen Advokater herHVEM ER VI »

Læs mere om ydelser & rådgivning »
Programmering:Shopbiz